Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Meistä

Meistä

Jengi Energia on espoolainen perheyritys, jonka perustaja Jaakko on LVI-tekniikan insinööri usean vuoden kokemuksella energia- ja talotekniikan saralta LVI-suunnittelijana ja energiatehokkuusasiantuntijana. Kiinnostus energiatehokkuudesta syntyi opiskeluaikoina ja samalla tapahtui myös suuntautuminen energiatekniikkaan.

FISE:n myöntämällä ylemmän tason pätevyydellä voimme laatia energiatodistuksen uutta asuinrakennusta, vanhan kodin asuntokauppaa tai vaikka nykyisen kotisi energialuokan selvittämistä varten.

Jengi Energian tavoitteena on mahdollistaa sinulle mahdollisimman helppo ja yksinkertainen väylä hankkia energiatodistus tarvitsemallesi kohteelle. Olemme erikoistuneet uudisasuinrakennusten, sekä asuntokauppoihin vaadittaviin energiatodistuksiin.

Työt tehdään aina aikataulussa, luotettavasti ja laadulla. Joskus tilanteet tulevat asiakkaille nopealla tahdilla eteen niin asuntokaupoissa kuin rakentamisessakin. Tällöin energiatodistuksen saamiselle voi tulla kiire. Meille voit olla siis kiireelliselläkin aikataululla yhteydessä, jolloin hoidetaan homma yhdessä maaliin tarvittavassa aikataulussa.

Voit aina pyytää myös konsultaatiota mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin, koskien kotisi energiatehokkuutta tai sen parantamista varten.

Olemme helposti lähestyttävää sakkia. Siitä kertoo jo yrityksen nimi Jengi Energia joka on sanaleikki nimestä Jaakko ja engineer. Samalla se myös kuvastaa yrityksessä olevaa hyvää yhteishenkeä ja tekemisen meininkiä. Ole siis matalalla kynnyksellä meihin yhteydessä ja räätälöidään sinulle sopiva palvelukokonaisuus.